Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Stillegående strømaggregat

Stillegående strømaggregat

Tenk deg at du plutselig mister strømmen lyset går og varmen forsvinner. Da finnes det ikke noe tryggere enn å vite at du har et strømaggregat som gir deg jevn strømforsyning til huset eller hytta. Stadig flere får øynene opp for stillegående strømaggregater   særlig i tettbygde strøk, hvor støyutslipp fra strømaggregat kan virke sjenerende.

Et skikkelig strømaggregat vil være med på å gi deg en hverdag med litt mindre stress og bekymringer. La oss ta en kikk på inverteraggregat, som både er stille og gir deg strømkvalitet i en helt egen klasse. Dette strømaggregatet passer bra til følsom elektronikk og dekker alle dine behov for strøm.

Allsidig strømaggregat til hjemmet

Hvis det er allsidighet og kraft du er på jakt etter i ditt neste strømaggregat, kan et inverteraggregat drevet på bensin fungere godt for deg. Det passer utmerket for hjemmebruk, men kan også fungere greit til lettere industri-jobber eller tyngre fritidsaktiviteter. Med et inverteraggregat får du rett og slett et strømaggregat som tar seg av alle dine hverdagsbehov.

Ønsker du deg et strømaggregat som kan levere stillegående strøm til elektrisk utstyr i hjemmet som oppvarming, lys, TV, batterilading og kjøkkenutstyr? Da er inverteraggregat  et soleklart valg for deg.

Strømaggregat med lavt lydnivå og bærbare muligheter

Alle våre inverteraggregater fra Gebe har lavt støynivå, bruker lite bensin og leveres med mulighet for parallelldrift. Hva det betyr? Jo, rett og slett at du kan koble sammen to inverteringsaggregater av samme type for å oppnå dobbel effekt. Dette gjør aggregatene mer fleksible, og du slipper å investere i et større og tyngre aggregat om behovet for strøm skulle øke.

Husk at når det gjelder strømaggregater er det en sammenheng mellom pris og kvalitet, og på sikt lønner det seg å gå for kvalitet.

Mange av de stillegående strømaggregatene er bærbare, og godt egnet til bruk på hytta, til camping eller i båten når den står i havn. Mange bruker inverteringsaggregat som leverandør av «nødstrøm», og fyrer opp aggregatet ved behov for ekstra strøm. Selv om strømaggregatene med inverteringsteknologi er stillegående, skal du vise hensyn ved bruk, og ikke la den stå å gå unødvendig.

Trygg bruk av strømaggregat

At strømaggregatet er stillegående og uten sjenerende lyd, er et viktig moment for mange av kundene våre. Jevn og pålitelig strømforsyning likeså. Invertermodellen krever ofte mindre plass enn konvensjonelle aggregater, og er på denne måten “bærbart”. Det er en klar fordel at aggregatet kan flyttes dersom du får behov for det. Likevel vil Frode Sørlie, markedssjef i Mega Norge, minne deg på følgende:

– Ikke glem ventilasjon og eksosavtrekk, og plasser strømaggregatet i eget hus eller rom som er egnet for den type bruk, påpeker han.

Kullosforgiftning er ikke til å spøke med, og alle forholdsregler må tas når du installerer strømaggregatet. Dersom strømaggregatet brukes i et lukket rom, vil luften som pustes inn inneholde farlige mengder kullos. Sørg alltid for tilstrekkelig ventilasjon der aggregatet brukes.

Ikke glem elektriker heller:

– Hvis generatoren skal kobles til strømnettet hjemme som en standby, skal alltid tilkoblingen utføres av en profesjonell elektriker, forteller Sørlie.

At aggregatet ikke støyer, er et stort pluss for våre kunder. Mange blir også positivt overrasket over det lave drivstofforbruket. Følger du boka, skal det være trygt å velge et inverteraggregat. Da sikrer du strømforsyningen uten å forstyrre omgivelsene og ergre på deg misfornøyde naboer. Vinn-vinn!

Legg igjen kommentar