Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste
Close
Filter by Fjern alle
Vis som Grid List
Filter
Sorter etter
Bilde av * Strømaggregat PM 2000i inverter bensin

* Strømaggregat PM 2000i inverter bensin

Strømaggregat med inverterteknologi som gir en jevnere strøm av meget høy kvalitet, faktisk bedre enn vanlig strømnett. Dette gjør at finelektronikk slik som PC, data, elektronikk, elektroverktøy mv. trygt kan benyttes. Bensindrevet inverter med lettstartet motor på 3,0 HK og inverter med ett 1-fase strømuttak. Med en maksimal effekt på 1,8 kW og lav vekt, 21 kg., har denne modellen vært en toppselger i det norske marked gjennom mange år. Aggregatet er godt støydempet og har meget lavt lydnivå, og leveres med snorstart, AVR (automatisk spenningsregulering), indikasjonslamper, timeteller, batterilader 12V, oljevakt, 4,2 liters tank som gir ca. 4 timers driftstid ved 100% belastning. Denne modellen er utstyrt med 4-takts bensinmotor med automatisk trinnløs hastighetskontroll tilpasset belastning, noe som gir ca 20% lavere drivstofforbruk. Aggregatet er klargjort for parallellkobling med samme type aggregat for dobbel effekt.
Bilde av * Strømaggregat PM 2300iS inverter bensin

* Strømaggregat PM 2300iS inverter bensin

Maks ytelse på hele 1,9 kW – lav vekt 22 kg. Stillegående og lettstartet bensinmotor med lavt bensinforbruk Renere, mer stillegående og pålitelig strømforsyning Ny generasjon inverter strømaggregat med en rekke nye fordeler. Lettstartet bensinmotor med automatisk choke, som tilfredsstiller Euro 5-standarden, med høy virkningsgrad, slik at du kan belaste aggregatet mer i startøyeblikket. Lavt bensinforbruk mot mange sammenlignbare modeller gir lavere kostnad og spart energi. Den nye bensintypen 95 oktan E10 kan trygt benyttes på denne modellen. Motoren er også utstyrt med Eco-bryter, som automatisk justerer turtallet i forhold til belastning, noe som fører til mindre drivstofforbruk og støy, samtidig som motorens levetid forlenges. Renere, mer stillegående og pålitelig strømforsyning, en ren sinuskurve gir en jevnere strøm av meget høy kvalitet, faktisk bedre enn vanlig strømnett. Dette gjør at finelektronikk slik som PC, data, elektronikk, elektroverktøy mv. trygt kan benyttes. Flere muligheter for strømuttak; ett 230V uttak, ett 12V uttak og to USB-A uttak. Aggregatet er klargjort for parallellkobling med samme type aggregat for dobbel effekt. Aggregatet leveres med storstart. Forgasseren reagerer raskt på drivstofftilførsel, enklere å starte, også etter en tids lagring. Lavere støy da ny konstruksjon med lette bevegelige deler reduserer vibrasjoner. Nyutviklet eksossystem og lavere vibrasjoner reduserer støy med 1-2 dBA sammenlignet med tilsvarende produkter. Aggregatet leveres videre med en rekke sikkerhetsfunksjoner; AVR (automatisk spenningsregulering), digitalt display som viser spenning og frekvens, oljevakt og en 4-takts bensinmotor med automatisk trinnløs hastighetskontroll tilpasset belastning, noe som gir ca 20% lavere drivstofforbruk.
Bilde av * Strømaggregat PM 7000i inverter bensin

* Strømaggregat PM 7000i inverter bensin

Strømaggregat med inverterteknologi som gir en jevnere strøm av meget høy kvalitet, faktisk bedre enn vanlig strømnett. Dette gjør at finelektronikk slik som PC, data, elektronikk, elektroverktøy mv. trygt kan benyttes. Bensindrevet inverter med lettstartet motor på 6,0 HK og inverter med tre 1-fase strømuttak og en maksimal effekt på 7,0 kW. Motor og generator er sammenbygd i kraftig, vibrasjonsdempende ramme som er utstyrt med hjul og kraftig transport- og løftebøyle. Videre er denne modellen utstyrt med elektrisk start (kan også startes med snorstart), AVR (automatisk spenningsregulering), digitalt display (voltmeter, frekvensmeter, timeteller mv,), indikasjonslamper, batterilader 12V, oljevakt, 25 liters tank som gir ca. 6,5 timers driftstid ved 100% belastning. Denne modellen er utstyrt med 4-takts bensinmotor med automatisk trinnløs hastighetskontroll tilpasset belastning, noe som gir ca 20% lavere drivstofforbruk. Aggregatet er klargjort for parallellkobling med samme type aggregat for dobbel effekt. Leveres uten fjernstart/Bluetooth.
Bilde av Garasjeportåpner ML510EV kjededrift 500N

Garasjeportåpner ML510EV kjededrift 500N

- Stillegående - Tyverisikker - Automatisk LED-belysning - Lang levetid - Smart tilbehør tilgjengelig Chamberlain ML510EV er stillegående, tyverisikker og kommer med soft start/stopp teknologi som sikrer en garasjeportåpner med lang levetid. Dette er en ypperlig løsning som også passer svært godt for bevegelseshemmede. Den automatiske LED-belysningen er veldig praktisk og gjør det enda enklere å kjøre inn og ut av garasjen. ML510EV fra Chamberlain passer til porter på opp til 60 kg, og motoren har 5 års garanti. Chamberlain har også utviklet sin mest effektive radioteknologi noensinne! Mottakeren godtar 2 frekvenser: 868 MHz og 433 MHz. Dette kommer godt med når du vil sammenkoble portåpneren med både fjernkontroller og trådløse veggbrytere. Ønsker du å åpne og overvåke din garasjeport fra alle steder i verden? Da kan du kjøpe til MyQ startpakke som gjør at du kan styre og overvåke garasjeporten via en app. Den er også kompatibel med alt annet av tilbehør fra Chamberlain. Chamberlain Motorlift 500 (ML510EV) leveres med to fjernkontroller. Fjernkontrollene har to kanaler på 868 MHz. Mange velger også å kjøpe til en portbryter med kodetastatur som man kan ha ved inngangsdøren. På den slipper du å ha med fjernkontroll eller telefon for å komme deg inn i garasjen. Monteringen er ikke veldig komplisert, men det er en god ide å ta en titt i brukermanualen før du setter i gang. Da kan du også se om du har alt du trenger av verktøy. Merk at: Minimumshøyde fra overkant av garasjeport til overliggende dekke er 3,5 cm. *Maks porthøyde med forlenget skinne er 3,0 m.
Bilde av Garasjeportåpner ML700EV beltedrift 700N

Garasjeportåpner ML700EV beltedrift 700N

- Stillegående - Tyverisikker - Automatisk LED-belysning - Lang levetid - Smart tilbehør tilgjengelig Chamberlain Ml700EV er stillegående, tyverisikker og kommer med soft start/stopp teknologi som sikrer en garasjeportåpner med lang levetid. Dette er en ypperlig løsning som også passer svært godt for bevegelseshemmede. Den automatiske LED-belysningen er veldig praktisk og gjør det enda enklere å kjøre inn og ut av garasjen. Ml700EV fra Chamberlain passer til porter på opp til 90 kg, og motoren har 5 års garanti. Chamberlain har også utviklet sin mest effektive radioteknologi noensinne! Mottakeren godtar 2 frekvenser: 868 MHz og 433 MHz. Dette kommer godt med når du vil sammenkoble portåpneren med både fjernkontroller og trådløse veggbrytere. Ønsker du å åpne og overvåke din garasjeport fra alle steder i verden? Da kan du kjøpe til MyQ startpakke som gjør at du kan styre og overvåke garasjeporten via en app. Den er også kompatibel med alt annet av tilbehør fra Chamberlain. Chamberlain Motorlift 700 (Ml700EV) leveres med to fjernkontroller og en belyst portstyringsbryter, slik at du kan åpne og lukke porten innenfra. Fjernkontrollene har to kanaler på 868 MHz. Mange velger også å kjøpe til en portbryter med kodetastatur som man kan ha ved inngangsdøren. På den slipper du å ha med fjernkontroll eller telefon for å komme deg inn i garasjen. Monteringen er ikke veldig komplisert, men det er en god ide å ta en titt i brukermanualen før du setter i gang. Da kan du også se om du har alt du trenger av verktøy. Merk at: Minimumshøyde fra overkant av garasjeport til overliggende dekke er 3,5 cm. *Maks porthøyde med forlenget skinne er 3,0 m.
Bilde av Garasjeportåpner ML1000EV beltedrift 1000N

Garasjeportåpner ML1000EV beltedrift 1000N

• Stillegående • Tyverisikker • Automatisk LED-belysning • Lang levetid • Smart tilbehør tilgjengelig Chamberlain ML1000EV er stillegående, tyverisikker og kommer med soft start/stopp teknologi som sikrer en garasjeportåpner med lang levetid. Dette er en ypperlig løsning som også passer svært godt for bevegelseshemmede. Den automatiske LED-belysningen er veldig praktisk og gjør det enda enklere å kjøre inn og ut av garasjen. ML1000EV fra Chamberlain passer til porter på opp til 130 kg, og motoren har 5 års garanti. Chamberlain har også utviklet sin mest effektive radioteknologi noensinne! Mottakeren godtar 2 frekvenser: 868 MHz og 433 MHz. Dette kommer godt med når du vil sammenkoble portåpneren med både fjernkontroller og trådløse veggbrytere. Ønsker du å åpne og overvåke din garasjeport fra alle steder i verden? Da kan du kjøpe til MyQ startpakke som gjør at du kan styre og overvåke garasjeporten via en app. Den er også kompatibel med alt annet av tilbehør fra Chamberlain. Chamberlain Motorlift 700 (ML1000EV) leveres med to fjernkontroller og en trådløs veggbryter med 2 kanaler for styring av f.eks. 2 garasjeportåpnere, slik at du kan åpne og lukke porten innenfra. Fjernkontrollene har to kanaler på 868 MHz. Mange velger også å kjøpe til en portbryter med kodetastatur som man kan ha ved inngangsdøren. På den slipper du å ha med fjernkontroll eller telefon for å komme deg inn i garasjen. Monteringen er ikke veldig komplisert, men det er en god ide å ta en titt i brukermanualen før du setter i gang. Da kan du også se om du har alt du trenger av verktøy. Merk at: Minimumshøyde fra overkant av garasjeport til overliggende dekke er 3,5 cm. *Maks porthøyde med forlenget skinne er 3,0 m.
Bilde av * Høytrykksspyler LVR4 WPS 160 bar 510 l/t 2500W

* Høytrykksspyler LVR4 WPS 160 bar 510 l/t 2500W

Meget kraftig og mobil høytrykksspyler med en ytelse på hele 160 bar og som gir en vannmengde på 8,0 l/min. Modellen har et patentert vaskeprogramsystem WPS (Washing Program System) og gir deg det mest egnede vaskeprogrammet for hver rengjøringsoppgave. Velg blant de tre vaske-programmene SOFT, MEDIUM og HARD. Da er du sikker på at trykk og vannmengde passer til vaskejobben du skal utføre: SOFT: Hagemøbler, terrasser og andre overflater av tre, sykler MEDIUM: Biler, motorsykler, campingvogner, plastmøbler, pussede vegger, mursteinsflater HARD: Stein- eller betonggulv, metallrekkverk, gjerder og porter, hageredskaper Vaskeprogrammene er optimalisert med tanke på trykk, levert vannmengde og driftsøkonomi. SOFT og MEDIUM sparer strøm og vil forlenge høytrykksspylerens levetid. HARD gir deg maks kraft når du trenger det! Nedfellbart teleskophåndtak og praktisk bærehåndtak i front gjør det enkelt å transportere høytrykksspyleren. Store hjul med gummibelegg sørger for at spyleren står stødig på alle underlag og gjør samtidig at den er enkel å flytte på. Pumpen i denne modellen har tre stempler, pumpehode av aluminium og har innebygd omløpsventil. Den har roterende av/på-bryter, samt automatisk start-/stopp-system som styres fra pistolgrepet. Høytrykkslangen kobles raskt og enkelt til pistol og høytrykksspyler med hurtigkoblinger. Lansen er utstyrt med hurtigkobling, noe som gjør bytte mellom det ulike tilbehørene raskt og enkelt. Slangespole for oppbevaring av høytrykksslangen når den ikke er i bruk. Utstyr og tilbehør som pistolgrep, lanse, dyser og såpebeholder har egne oppbevaringsplasser på vaskeren. Den er også utstyrt med en bred krok på baksiden hvor du kan henge ledningen ved lagring. høytrykksspyleren leveres med høytrykksslange på 6 meter, pistolgrep med låseknapp, terrassevasker med forlenger, justerbar såpebeholder som festes til lansen, høytrykksdyse med Variojet, dyse med justerbar viftestråle, turbodyse og vannfilter for vanninntak.