Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Om oss

Bakgrunn

Meganorge.no er en norsk nettbutikk med spennende utvalg av verktøy, maskiner, lås, beslag og festemidler!

Etter flere tiår som grossist med salg av verktøy, maskiner og jernvareprodukter til det nordiske markedet ønsker vi nå tilby de samme produktene direkte til deg. Uten fordyrende mellomledd!! Vår erfaring fra grossist-leddet gjør at vi har direkte kontakt med fabrikker og produsenter over hele verden. Alle vi som jobber i Mega Norge AS har lang fartstid i bransjen og tilsvarende lang erfaring med produktene vi selger.

Mega Norge AS så dagens lys allerede på slutten av 1980-tallet. Det var nedgangstider i Norge og vi søkte flere måter å markedsføre våre produkter på. Postordresalg var datidens "netthandel" og vi solgte våre produkter ved å annonsere i flere magasiner og tidsskrift. Kundene bestilte ved å sende inn svarkuponger, la inn bestilling på telefonsvarer eller ringte oss. Vi pakket bestillinger, la ved faktura og Posten leverte til nærmeste postkontor. Høres det kjent ut?

Prinsippene er de samme i dag, men den store forskjellen er selvsagt den teknologiske utvikling og hjelpemidlene vi har til disposisjon. For de fleste av oss er det å handle på nett like naturlig som å gå i butikken.

Vi kan strømaggregat

En av produktgruppene vi har lang erfaring med er strømaggregat. Gjennom de siste 40 årene har vi solgt nærmere 50.000 strømaggregat i det nordiske markedet. Våre Gebe strømaggregat har gitt både privatpersoner og profesjonelle virksomheter den strømmen de trenger - der de trenger den! Har du behov for strøm, men er usikker hvilket aggregat som passer for ditt behov? Ta kontakt med oss. Vi kan strømaggregat!

Trygg handel

I tillegg til gode produkter ønsker vi å gi våre kunder topp service. Med betalingsløsning fra Klarna og fraktavtale med Postnord skal du føle deg trygg på at det du bestiller kommer fram som avtalt. Vi søker å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger om våre produkter og rutiner for å handle hos oss. Skulle du allikevel ha spørsmål er det bare å kontakte oss. Vi er klare til å gi deg svar på de spørsmålene du måtte ha.