Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Verksted

Eget verksted og delelager

Når vi velger ut produkter stiller vi høye krav til kvalitet og driftssikkerhet. Tekniske produkter som f.eks. strømaggregat og byggtørkere, kjøper vi derfor fra leverandører som vi har samarbeidet med i mange år og har god erfaring med. Ved riktig bruk og jevnlig tilsyn er vi derfor sikker på at du blir fornøyd med våre produkter. Utfyllende manualer og delelister følger selvsagt med og her finner du viktig informasjon om bruk, serviceintervaller og problemløsning. Ved å følge de anvisninger som er angitt i manualen sikrer du god driftssikkerhet for ditt produkt.

Skulle behovet for service, reparasjoner eller deler oppstå, kan du være trygg på at vi er der for å hjelpe deg. Med eget serviceverksted og delelager kan vi bistå med å løse eventuelle problemer.

Om du er litt hendt og ikke er redd for å skitne til hendene, kan du i mange tilfeller utføre enkle servicepunkter på egen hånd. Vi har det aller meste av deler på lager og på våre nettsider finner du gode bilder og beskrivelser slik at du enkelt kan finne den delen du trenger.

Ikke nøl med å kontakt våre erfarne kollegaer på verkstedet om du har behov for teknisk assistanse. Du treffer oss på tlf. 48 11 83 83.