Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Levering

Generelt

Betingelsene beskrevet nedenfor gjelder for alt salg av varer og tjenester fra Mega Norge AS.

Forbehold

Vi gjør vårt ytterste for at priser, produktinformasjon og lagerbeholdning til enhver tid skal være riktig, men det kan dessverre forekomme feil. Vi tar derfor forbehold om at en vare kan være utsolgt eller ligge feil priset selv om ordren er gjennomført. Dette spesielt under perioder med stor pågang som salg, kampanjer og lignende. Vi forplikter oss til å kontakte deg så snart vi oppdager feil og gjøre vårt beste for å finne en løsning. Er vi ikke i stand til å levere lagervare innen rimelig tid har du rett på full refundering og kansellering av ordre. Beskrivelser, spesifikasjoner og bilder kan også ligge på feil produkter eller med feilinformasjon.

Vi gjør vårt ytterste for å gi deg en bra opplevelse ved handling i vår nettbutikk. Gi oss gjerne tilbakemeldinger, ris eller ros, på info@meganorge.no

Priser

Alle publiserte priser er inklusive moms. Moms spesifiseres på faktura. Alle tilbudspriser gjelder så lang lageret rekker eller innenfor de tidsperioder der frister vises.

Betaling

Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Klarna. Klarna er en markedsledende leverandør av betalingsløsninger som tilbyr direkte oppgjør, faktura og delbetaling.

Klarna Checkout: Vi behandler aldri eller lagrer din betalingsinformasjon. All betalingsdata håndteres av Klarnas servere med kryptert datatrafikk.

Kredittsjekk kan forekomme og for øvrig gjelder Klarnas regelverk og retningslinjer.

Frakt

Vi bruker Postnord som fraktleverandør. Pakker sendes normalt slik :

Til privatpersoner :

Samlet vekt 0-35 kg : MyPack Collect*

Samlet vekt > 35 kg : MyPack Home

Til firma :

Samlet vekt 0-35 kg : Parcel

Samlet vekt > 35 kg : Groupage

Frakt betales av kunde.

Pakker sendes alle virkedager (mandag-fredag). Vi sender normalt varene samme dag eller dagen etter mottatt bestilling. Så snart pakken er sendt vil du motta informasjon for å spore pakken.

Uavhentede pakker

Pakker som ikke hentes ut innen 7 dager returneres automatisk til oss av Postnord, hvis ikke mottaker selv velger å forlenge fristen. Mottaker kan selv gjør dette enkelt i myPostNord-appen eller på my.postnord.no. Å utsette fristen med nye sju dager er gratis og mottaker vil bli opplyst om dette i SMS´ene fra Postnord hvor de blir påminnet om å hente pakken.

Uavhentede pakker belastes med minimum kroner 390,- for å dekke våre utgifter til håndtering og frakt.

Retur

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp. Det vil si at du har 14 dager på å heve kjøpet fra du mottok varen. Du fyller da ut returskjema og sender varer i retur til følgende adresse:

Mega Norge AS

Øvre Flatås vei 18

7079 Flatåsen

Du velger selv hvilken transportør du ønsker å benytte for retur. Du må selv bestille og dekke kostnaden ved retur.

Varen skal ligge i originalforpakningen med alt av merkelapper, bruksanvisninger og eventuelt tilbehør. Varen må være ubrukt og i en forfatning som gjør at den kan selges i vår butikk som en ny vare.

Aldersgrense

Det er 18-års aldersgrense for å handle varer og tjenester i vår nettbutikk.

Geografiske begrensninger

Vi sender kun pakker til fastlands-Norge.

Force majeure

Hvis det oppstår en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser.. Ved Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som vi ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved strakskrav til f.eks. merking av produkter, varseltekster, nye salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter.