Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Strømaggregat PM 15DT2 diesel (brukt/demo)

Vnr. B570920
48 999 ,-
37 999 ,-
30399,- ekskl. mva. Pris ekskl. frakt
  Betal enkelt med eller
  Tilgjengelighet: Ikke på lager Beregn frakt
  Hent pris

  Prisene gjelder kun beregning for ett produkt

  Estimert levering: tirsdag 30.07 - onsdag 31.07 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Klikk og hent i Trondheim – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager i Øvre Flatåsveg 18 i Trondheim Les mer
  Beskrivelse

  Under tilbudsfanen "BRUKT/DEMO" selger vi produkter som av en eller annen grunn er returnert til oss.  Disse produktet blir kontrollert og eventuelt reparert, og vi sikrer at produktet virker som det skal og oppleves bruksmessig som nytt når du kjøper det.  Man kan sikkert se på noen av produktene at de har vært brukt, men vi rengjør alle produkter og sørger for at disse ser best mulig ut, dette har vi kompensert med lavere pris.

  Støydempet dieseldrevet strømaggregat med både 1-fase (230V.) og 3-fase (230V.) strømuttak.  Med en maksimal effekt på 12 kW (3-fase) gjør dette aggregatet meget anvendelig til mange arbeidsoppgaver.  Aggregatet leveres med elektrisk start og batteri, samt trådløs fjernstart med rekkevidde opptil 50 meter.  Aggregatet er utstyrt med forvarming (glødeplugg), som gjør start i lave temperaturer bedre og mer skånsomt for motoren.  

  Videre er dette aggregatet utstyrt med AVR (automatisk spenningsregulering), oljevakt, digitalt betjeningspanel som gir brukeren god informasjon og forenkler bruk, stor tank som gir 6 timers driftstid, samt kraftig hjulgående rammekonstruksjon med løftekrok, som forenkler transport av aggregatet.  Aggregatet er klartgjort for tilkobling til ATS (ATS-fordelingsskap selges som ekstra tilbehør), som gjør det mulig å benytte aggregatet som back-up strømforsyning hvis strømmen forsvinner.

  For tekniske data - se bilde 2 i bildekarusellen.

  Produktomtaler
  Still et spørsmål
  *
  *
  *
  *