Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Strømaggregat PM 1000iS inverter (brukt/demo)

Vnr. B570812
GTIN: 7035285708122
2 999 ,-
2 399 ,-
1919,- ekskl. mva. Pris ekskl. frakt
  Betal enkelt med eller
  Tilgjengelighet: Ikke på lager Beregn frakt
  Hent pris

  Prisene gjelder kun beregning for ett produkt

  Estimert levering: onsdag 26.06 - torsdag 27.06 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Klikk og hent i Trondheim – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager i Øvre Flatåsveg 18 i Trondheim Les mer
  Beskrivelse

  Under tilbudsfanen "BRUKT/DEMO" selger vi produkter som av en eller annen grunn er returnert til oss.  Disse produktet blir kontrollert og eventuelt reparert, og vi sikrer at produktet virker som det skal og oppleves bruksmessig som nytt når du kjøper det.  Man kan sikkert se på noen av produktene at de har vært brukt, men vi rengjør alle produkter og sørger for at disse ser best mulig ut, dette har vi kompensert med lavere pris.

  • Maks ytelse på hele 1,1 kW – lav vekt 13,5 kg.
  • Stillegående og lettstartet bensinmotor med lavt bensinforbruk
  • Renere, mer stillegående og pålitelig strømforsyning


  TOPPSELGER !


  Ny generasjon inverter strømaggregat med en rekke nye fordeler.  

  Lettstartet bensinmotor som tilfredsstiller Euro 5-standarden, med høy virkningsgrad, slik at du kan belaste aggregatet mer i startøyeblikket.  Lavt bensinforbruk mot mange sammenlignbare modeller gir lavere kostnad og spart energi.  Den nye bensintypen 95 oktan E10 kan trygt benyttes på denne modellen.  Motoren er også utstyrt med Eco-bryter, som automatisk justerer turtallet i forhold til belastning, noe som fører til mindre drivstofforbruk og støy, samtidig som motorens levetid forlenges.

  Renere, mer stillegående og pålitelig strømforsyning, en ren sinuskurve gir en jevnere strøm av meget høy kvalitet, faktisk bedre enn vanlig strømnett.  Dette gjør at finelektronikk slik som PC, data, elektronikk, elektroverktøy mv. trygt kan benyttes.  Flere muligheter for strømuttak; ett 230V uttak og ett 12V uttak.  Aggregatet er klargjort for parallellkobling med samme type aggregat for dobbel effekt.

  Aggregatet leveres med storstart.  Forgasseren reagerer raskt på drivstofftilførsel, enklere å starte, også etter en tids lagring.  

  Lavere støy da ny konstruksjon med lette bevegelige deler reduserer vibrasjoner.  Nyutviklet eksossystem og lavere vibrasjoner reduserer støy med 1-2 dBA sammenlignet med tilsvarende produkter.

  Aggregatet leveres videre med en rekke sikkerhetsfunksjoner; AVR (automatisk spenningsregulering), indikasjonslamper, oljevakt og en 4-takts bensinmotor med automatisk trinnløs hastighetskontroll tilpasset belastning, noe som gir ca 20% lavere drivstofforbruk.

  For tekniske data - se bilde 2 i bildekarusellen.

  Produktomtaler
  Still et spørsmål
  *
  *
  *
  *
  Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også