Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Skeetervac

SkeeterVac depot er et amerikansk selskap fra nord i Wisconsin, og varene produseres av Blue Rhino (en ledende leverandør av propangass i USA). De har lang erfaring med å levere gode og effektive løsninger for alle som sliter med plagsomme insekter rundt hus og hytte. Med en myggfanger fra SkeeterVac trenger du ikke lenger å bekymre deg for at knott og mygg skal jage deg inn på flotte sommerkvelder! Myggfellene dekker store områder og SkeeterVac SV35 har en merkbar effekt på hele 5000 kvm.

Hvordan fungerer myggfellene fra SkeeterVac?

Myggfellene fra SkeeterVac bruker en oktenol-tablett til å lage en gass som minner om menneskelig pust og lukt. Denne gassen er både luktfri og helt ufarlig for mennesker. De har en varme som ligner kroppstemperatur, og i tillegg har SkeeterVac utstyrt sine myggfeller med blinkende LED med UV-lys som lokker insektene til seg selv i mørket.

Når myggen, knotten og andre insekter nærmer seg myggfellen blir de sugd inn i fangstbeholderen av en kraftig vifte. Og for å fange opp de som slipper unna viften har myggfangeren et klebepapir hvor de setter seg fast.

Gassdrevne myggfangere

Produktene fra SkeeterVac er gassdrevne. Derfor er de ikke avhengige av hverken stikkontakter eller kabler og kan plasseres der de har størst effekt: der hvor myggen bor og klekkes ut. Og aller helst bør de plasseres litt unna huset eller terrassen. Myggfangerne skal stå på døgnet rundt for å fange flest mulig innsekter, og er en langsiktig løsning som tar knekken på de plagsomme innsektene en gang for alle!

MEGA-tips: Vi anbefaler å sette ut myggfellen fra SkeeterVac så fort våren er kommet. På den måten fanger den opp insektene før de får lagt egg og formert seg. Effektene vil du legge merke til allerede etter 1-2 uker.

Vis som Grid List
Filter
Sorter etter
Vis per side