Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Park & garden

Park & Garden er ett av våre egne merkevarer med produkter for hage- og hyttearbeid, som for eksempel vedbearbeiding. Disse produktene kommer direkte fra produsenter vi kjenner godt, stoler på, og som vi vet leverer varer av høy kvalitet. 

 

Ved å få produktene rett fra fabrikken kutter vi et mellomledd og derfor kan vi tilby produkter med solid og god kvalitet til en rimelig penge.

 

Få fart på vedproduksjonen med Park & Garden

Hvis du med jevne mellomrom lager din egen ved, er elektrisk vedkløyver og vedkappsag kanskje den aller beste investeringen du kan gjøre for å få opp effektiviteten. I tillegg slipper du å ende opp med slitasjeplager, gnagsår, blemmer og flis som gjerne kommer etter lange dager med øksen i hånda. 

 

Obs! Når du driver med vedproduksjon er det svært viktig å alltid benytte verneutstyr som hanskerhørselvern og vernebriller. Det er store krefter i sving, så her må vi ivareta sikkerheten.

 

Rimelige kvalitetsprodukter – rett fra fabrikken 

Hos MEGA er vi svært opptatt av å kunne levere kvalitetsprodukter til en rimelig penge. Ved å samarbeide med dyktige produsenter og fabrikker, gjennom merkevarer som Park & Garden, er målet vårt å levere nettopp det: Produkter du kan stole på, og som ikke koster skjorta. 

 

Vi lever av å selge produkter du er avhengig av å kunne stole på. Å velge våre produsenter og fabrikker med omhu har derfor vært en av våre største oppgaver. Vår fartstid som grossist strekker seg helt tilbake til postordre-tiden. Derfor har vi lang erfaring, og kan trygt si at vi har blitt eksperter på å plukke de riktige samarbeidspartnerne.

Vis som Grid List
Filter
Sorter etter
Vis per side