Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Høytrykksspyler LVR4 WPS 160 bar 510 l/t 2500W

Vnr. 500024
1 999 ,-
1599,- ekskl. mva.
Pris ekskl. frakt
Tilgjengelighet: Ikke på lager Beregn frakt
Hent pris

Prisene gjelder kun beregning for ett produkt

Estimert levering: onsdag 31.05 - torsdag 01.06 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Klikk og hent i Trondheim – info
Ordren din kan hentes på vårt lager i Øvre Flatåsveg 18 i Trondheim Les mer

Kjøp nå, betal senere.

Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

Beskrivelse

Meget kraftig og mobil høytrykksspyler med en ytelse på hele 160 bar og som gir en vannmengde på 8,0 l/min. Modellen har et patentert vaskeprogramsystem WPS (Washing Program System) og gir deg det mest egnede vaskeprogrammet for hver rengjøringsoppgave. Velg blant de tre vaske-programmene SOFT, MEDIUM og HARD. Da er du sikker på at trykk og vannmengde passer til vaskejobben du skal utføre:

SOFT: Hagemøbler, terrasser og andre overflater av tre, sykler

MEDIUM: Biler, motorsykler, campingvogner, plastmøbler, pussede vegger, mursteinsflater

HARD: Stein- eller betonggulv, metallrekkverk, gjerder og porter, hageredskaper

Vaskeprogrammene er optimalisert med tanke på trykk, levert vannmengde og driftsøkonomi. SOFT og MEDIUM sparer strøm og vil forlenge høytrykksspylerens levetid. HARD gir deg maks kraft når du trenger det!

Nedfellbart teleskophåndtak og praktisk bærehåndtak i front gjør det enkelt å transportere høytrykksspyleren. Store hjul med gummibelegg sørger for at spyleren står stødig på alle underlag og gjør samtidig at den er enkel å flytte på. Pumpen i denne modellen har tre stempler, pumpehode av aluminium og har innebygd omløpsventil. Den har roterende av/på-bryter, samt automatisk start-/stopp-system som styres fra pistolgrepet. Høytrykkslangen kobles raskt og enkelt til pistol og høytrykksspyler med hurtigkoblinger. Lansen er utstyrt med hurtigkobling, noe som gjør bytte mellom det ulike tilbehørene raskt og enkelt. Slangespole for oppbevaring av høytrykksslangen når den ikke er i bruk. Utstyr og tilbehør som pistolgrep, lanse, dyser og såpebeholder har egne oppbevaringsplasser på vaskeren. Den er også utstyrt med en bred krok på baksiden hvor du kan henge ledningen ved lagring. høytrykksspyleren leveres med høytrykksslange på 6 meter, pistolgrep med låseknapp, terrassevasker med forlenger, justerbar såpebeholder som festes til lansen, høytrykksdyse med Variojet, dyse med justerbar viftestråle, turbodyse og vannfilter for vanninntak.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
Maks. trykk160 bar
Effekt2500 W
Nettilkobling230V/50Hz - 1-fase
Maks. vannforbruk8,5 l/min
Høytrykksslange8 meter
Vekt11,4 kg
Strømkabel5 meter
Kontakt oss
*
*
*
*