Smoooth betaling med Klarna
Verksted Logg inn Retur Betaling Levering Ønskeliste

Chamberlain

I over 40 år har Chamberlain vært en industriledende produsent av garasjeportåpnere. Mye av suksessen ligger utvilsomt i at de klarer å ligge et skritt foran. Dette gjør de ved å utvikle nye teknologier, systemer og sikkerhetstiltak som forbedrer og forenkler hverdagen til folk. De setter på mange måter en høy standard for hele bransjen, og er godt kjent for å levere portåpnere med høy kvalitet og lang levetid.

Hos Chamberlain setter de alltid deg som kunde i sentrum. Derfor leverer de praktiske løsninger som kan integreres sømløst i hjemmet ditt, så du aldri trenger å bekymre deg for garasjeporten.

 

Smarte garasjeportåpnere fra Chamberlain

MyQ er kjernen i det smarte økosystemet til Chamberlain som knytter sammen produktene deres. Med myQ-sensoren deres får du tilgang til smarte tilgangsløsninger, som for eksempel at du kan styre garasjeportåpnerne ved hjelp av en app til telefonen.

Sensoren kobler du til enkelt til WiFi-nettverket. På den måten får du muligheten til å styre og overvåke garasjeporten via appen uansett hvor du befinner deg – så lenge du har tilgang til internett.

Camberlain tilbyr også en rekke annet praktisk tilbehør til portåpnere. Noen eksempler er trådløse brytere med og uten kode eller nøkkellås, IR-sensorer og et trådløst kontrollpanel.

Chamberlain Group

I tillegg til Chamberlain, eier og driver morselskapet Chamberlain Group også merkevarer som Liftmaster, Merlin og Grifco. Ved å forvalte flere merkevarer på denne måten sørger de for et stort miljø som drar nytte av kunnskapen og teknologien de sitter på. Partnerskapet mellom de ulike aktørene bidrar til å drive produktutviklingen ytterligere, slik at du får det du betaler for, og mer til.

Vis som Grid List
Filter
Sorter etter
Vis per side